Åter till bloggandet, eller?

Hej igen min kära blogg!
Det var hur lång tid som helst sen jag bloggade, men det är ju i.o.m. uteblivandet av Internet. Jag har faktiskt varit utan Internet i ett helt år! Jag vet inte riktigt varför, det har väl bara blivit så. Dom hade ju grävt upp alla våra trädgårdar för att lägga ner bredband, och vi har väl bara väntat på att dom skulle sätta igång det så det har känts onödigt att skaffa på egen hand, för då kanske dom sätter på det precis när vi skaffat själva och då känns det ju jättedumt!
Men nu har vi ju faktiskt fått datorer av skolan och det är helt toppen, vi använder dom varje dag i skolan. På lektionerna, på rasterna, hela tiden! Det är rätt kul när man går runt i skolan på rasterna för det är stora grupper som sitter vid borden och det ser ut som att alla sitter och lanar! Hehe:) Iallafall. I och med att vi har datorerna i skolan så går väldigt mkt av undervisningen ut på att vi ska använda datorerna så mkt som möjligt, vilket också inkluderar Internet, både i skolan och hemma, så jag och mamma bestämde oss för att ta saken i egna händer, så vi tog det stora steget ut i teknikens värld, vilket resulterade i att jag just nu sitter här med ett riktigt snabbt trådlöst Internet!
Kanske gör detta att jag återupptar bloggandet igen, man vet aldrig, finns det bara tid och ork så vet man aldrig vad som händer:)

RSS 2.0