Stina-Lise testar...Ben&Jerry's!


Nu ska jag börja med min nya kategori "Stina-Lise testar..." och det första jag har testat är Ben&Jerry's nya glass 'Wich.
Det är den absolut dyraste glassen i världshistorien från GB-glass. Inte mindre än 25 KR ska man hosta fram för att få lägga vantarna på en sådan.
Detta måste vi undersöka!

Den ser ju rätt god ut på förpackningen och så, och så är det en cool ko på som säger "The 'Wich You Want!".
Under står det "Chewy Chocolate Chunk Cokies with Vanilla & Chocolaty Chip Ice Cream"
Seriöst, prova säg det snabbt 10 gånger! Omöjligt xD.


Den ser rätt så god ut även utanför förpackningen. Fast den känns ganska så klibbig och själva kakan är mjuk som typ hård deg(?) nästan.


Men bläää. Eller inte blä direkt, men det var inte gått heller.
Vaniljen smakar som nånting jag känner igen lite, men som jag inte kan sätta fingret på riktigt. Som vanilj blandad med ljusbrunchoklad, med massa chokladbitar i.
Och kakan smakar som om man har doppat den i nån "vätska" och sedan äter den, för så mjuk är den, men inte på ett särskilt smarrigt sätt.



Tummen ner får den här glassen. Jag gillar inte smaken och så är den ALLDELES för dyr för min ekonomi och jag kan inte se det sådär jättesmart att ligga och steka på stranden med en sån här i handen, smälter direkt juh.

Mitt betyg:
2/5


Det var min allra första test!
Ge gärna exempel på fler saker jag kan testa!

Kram Stina-Lise

09-04-28

Hello guys!
Sorry for bad uppdatering, men har haft massa och göra i helgen! Var hos Nathalie med Calina&Simon, Henny&Victor och jag och Anton P. Hade askul, vi kollade på Marley och jag och åt tacos och lekte blindbock på studsmattan. Vart askul!
Och har typ hänt massa saker idag. Och igår.
Jag och Calina fick äntligen det efterlängtade franska pappret som är "guld värt":)
Skulle ha gjort ekonomi provet idag men höll på med hinduismen, så ja får göra det på torsdag. Jag har asmkt uppsatser att göra klart!

Vi har:

-  Engelskan där man ska prata om en känd person, på engelska obviously:)
-  Biologin där man ska skriva om typ sopor och vatten och sånt shit.
-  SO där vi har specialarbetet, jag knappar på Titanic (båten, inte filmen)
-  Svenskan där vi ska hålla tal om ett intresse. Man kan välja asroliga saker och jag ska typ babbla på om Mobiltelefoner i skolan -.-...... Mitt stora intresse? Nej, men vad gör man inte för betyget?x)

Jag tänkte börja med nåt kul på bloggen, inte bara snacka om min ovanligt tråkiga vardag. Så tänkte starta med "Stina- Lise testar........".
Att jag typ en gång (eller mer) i veckan testar något nytt, typ en konstig maträtt eller en galen sport o.s.v. Skriv gärna exempel på något som jag kan testa!

Dagens citat:
"Jag är 1,60 m lång nu! Det har jag aldrig vart innan!" (Nä det menar du inte!) 
Obs! Kan vara sagt av bloggaren....:) 
                    


Översvämning och brandalarm!


Hello folks!
Idag var det två jävl*r som satte på brandalarmet och gjorde översvämning på 8:ornas toalett.  Blir så sjukt förbannad med alla dessa falskalarmen, det e så onödigt!
Fast det där med översvämningen var rätt kul faktiskt:D. Dom hade typ slitit av handtaget från handfatet så det bara sprutade ut en stor fontän med kokhettvatten rakt upp i luften så det blidde översvämning i hela korridoren x)

På franskan kollade vi klart på "Amelie från Montmatre". den slutade bra:)
Jag och Calina har varit sjuka så vi har missat lite på franskan och medans vi var sjuka så fick de andra ett papper som "är guld värt", enligt rose-marie - men hon VÄGRAR ge oss det! Har ingen aning om vrf men hon vill absolut inte under några som helst idiotiska omständigheter ge oss det!
Blääää på henne!!!

Dagens vill ha:
En ny bikini!

Dagens gillar:
Att en tävling om att få en statistroll i nya "Twilight"-filmen "New Moon" har startat!

Dagens ogillar:
Människor som sviker och visar sig vara helt annorlunda än man trodde.....
Dagens bild:

får jag och Sandra stå för, för att vi äntligen pratade med varandra igår!;)
Kram Stina-Lise

Hemma igen

Nu e jag hemma igen, och det känns rätt skönt faktiskt om jag får vara riktigt ärlig. Men jag har haft det riktigt skönt i Hult med och det har varit mysigt att vara hos mormor.

Har inte hänt sådär jättemkt, men har fått filmerna "Australia" och "Låt den rätte komma in". Har hittils bara sett Australia, och den var rätt bra, men hade hört så mkt bra om den så man hade ganska höga förväntningar när man såg den och det gjorde att man blev lite småbesviken. Men den är sevärd iaf!

I brist på annat och skriva så klättrade jag och Calina på hyllor i spelrummet och ungefär såhär var konversationen [med liiiite xtra tillägg från mig:) ]

"Asså Calina, jag slår vad om att du aaaaldrig skulle våga klättra upp på dom där ashöga hyllorna därborta"


"Jasså du Stinalise. Så du utmanar mig? Nu ska du få se nåt riktigt cooolt!"


"Hopp!"


"Lite svajigt är de allt asså!"



"Halleluja *sjunger*. Wohoo! Jag e uppe! Slå det om ni kan megalosers!"

Det var ju inte riktigt så, men nästan?;) Dan efter var jag faktiskt oxå däruppe *försöker låta cool som satan*:).

Skämt åsido så har det varit en ganska märklig dag idag och jag har inte känt mig så här sen jag gick i trean... rätt märkligt....

Aja, ska duscha nu.

Kram Stina-Lise



Jordgubbar;P

Har ätit jordgubbar idag! Och dom var faktiskt riktigt goda, trots att dom inte var svenska;) Lite tidigt än kanske, men "dom såg så inbjudande ut i affären", så mamma var tvungen att köpa dom!
Inte mig emot!

Min nya drog är isglassar! Det är så gott, och det är väl inte så jätteonyttigt heller väl? Det är ju bara fryst vätska av något slag:) Eller är det det? Jag har iallafall ätit sju stycken idag så har fått i mig en riktig kaloribomb i sånna fall!
Men orka bry sig?;)

Hela vår lägenhet är fullproppade med påsksaker, och blev tvingad till att ha minst EN påskprydnad i rummet.
Så jag valde den här charmigt och ovanligt fula tuppen som påskar till min rum på ett ganska konstigt sätt. Näbben är helkonstig ju! Men charmig på nåt sätt oxå;)
Kram Stina Lise


Filmmani!

Jag känner att jag vill se massa massa filmer! Jag vill filmfrossa helt enkelt! Bara filmer av olika sorter, hela tiden!!!!!!!!!!!!!!!
Of curse vill jag ju se Twilight efter som jag blir smått galen av att bara höra ljud från den! Och att jag blivit smått besatt.... Men vill lixom gärna se vad som händer när det typ bara e filmmusik!

(Bild från oldbridgelibrary.org/)

Böckerna e som sagt asbra! Läs dom!
Sedan så vill jag se Oscarsbelönade "Slumdog Millionaire". Den verkar så himla skön, och så har den fått typ högsta betyg i massa recensioner, så det betyder väl nåt. Det handlar om en kille i Indien som är med i Indiska "Vem vill bli Miljonär" och när han svarar rätt på alla frågor så blir han anklagad för fusk och så får man se massa tillbakablickar och vad som ledde till att han kan allting och massa shit.... Verkar asbra iaf!;)


(Bilder från vimooz.com)

Och idag såg jag en sån där "Hur dom gjorde filmen" på femman som handlar om den där "Monster vs Aliens" och den verkar helgrym! Den ser rätt tråkig ut i reklamen, men bara det att hon träffas av en meteorit i huvet på sin bröllopsdag säger ju allt! Han som spelar House i "House"  är rösten till kackerlackan med, rätt fräsigt;) Någon som vill se den med mig kanske?

(Bild från yourmoviestuff.com)

Att jag tänker så mkt på filmer kan ha att göra med att jag har så sjukt tråkigt av att bara gå hemma och vara sjuk, Jag vill ut och hitta på något.
Ser dessvärre inte särskilt ljust ut imorgon, då jag förmodligen ska sanera hela mitt rum, ligger massa damråttor and other kinds of crapp i hela rummet, så jag blir helt deprimerad och snurrig i huvet av att vara här inne... men skrållan trivs uppenbarligen, så det är ju bra om någon av oss kan vara nöjda iallafall!
Bye folks!
Kram Stina-Lise


Sjuk:´(

Så vatt man sjuk oxå - när man har Påsklov!
Så himla typiskt! När man väl är ledig och får vara borta från skolan så är man sjuk! Men det är ju bara helg och jag blir väl frisk snart hoppas jag!

Har ändrat hela bloggen totalt nu.
Jag skulle ta bort snön, men råkade ta bort headern och menyn kom längst ner och texten hamnade hullerombuller och jag orkade inte rätta till det så tog ett redan färdigt tema:) Bättre än det såg ut innan med allt mixed up:)

Har inte gjort så jättemkt, men mamma har vatt i Värnamo och verkligen shoppat loss på Loppisen vid tandläkaren, så nu är hela huset fyllt med påskasaker! T.o.m. jag börjar inse att vintern är förbi, och att våren är ganska skön nu när den väl är här;) Trodde aldrig jag skulle erkänna det!

Och mormor har flyttat till Hult nu och hade anställt en städfirma för att städa hela Hult och det hade blivit jättefint. Och så har vi fått asmånga kanaler där! Vi har ingen aning om varför, innan hade vi typ bara 1:an,2:an,4:an,6:an och barnkanalen. Nu har vi Massa filmkanaler och femman (jippie) och massa annat skoj som jag kan frossa med under påsk.

Veckan efter ska jag bo i Hult för Magnus och Bette ska till Italien och då behöver någon passa deras katt som då blir hennes mamma Britta. Men hon vill inte bo där själv och därför ska mamma sova där under nätterna och mamma vill inte att jag sover i Bor själv så då ska jag bo i hult med Mormor tror jag.
Jag bor gärna ensam i Bor, men mamma tycker det känns obehagligt, och så tror hon inte att jag kommer vakna på morgonen (på den punkten kan jag faktiskt hålla med henne om).
Fast det kommer att bli jobbigt att gå upp på morgnarna och jag är i nödvändigt behov av att ha tillgång till en data den veckan"/ men det löser sig nog.

Men ska sova nu, orkar inte vända på dygnet, även om jag har lov;)
Föresten var det där med att Jacob fått sparken från Vakna! med the Voice bara ett aprilskämt, så då vatt man glad;)
Sov gott!
Kram Stina-Lise


Att LYSSNA på twilight

Sorry för dålig uppdatering, och överflöd av läxor och prov är faktiskt inte orsaken. Har bara inte haft den rätta orken på sistone... ber om ursäkt för det!
Det har typ inte hänt så mkt den senaste tiden, men våren e påväg iallafall, så borde kanske ta väck snön från bloggen - när jag kommer på hur man gör:P Gör nog det i helgen.
Har föresten nästan läst ut hela twilightserien, så hade lånat filmen av lynn igår och kutade hem för få se den så fort som möjligt. Jag hade dratt ner alla persiennerna och poppat massa popcorn och satt redo framför tv:n och bokstavligen hyperventilerade.
Och så funkar den inte!!!
Jag vart asförbannad så provade med datan, och den dampar så att man bara kan spela upp den i mediaplayer med endast ljud, och det är jättefrustrerande! Man bara hör massa kraschar och skrik och man har ingen aning om vad som händer. Asirriterande!
Men rut lånade den med och den funkade för henne så ska hem till henne på fredag och äntligen få se det jag bara kan höra. Ska bli skojjigt!

I morse när jag kollade på Vakna! med the voice så säger dom att Jacob Öqvist ska sluta! Asså vad e de för skit? Han e ju typ den bästa av allihopa! Ibörjan trodde jag att det var ett aprilskämt, men sen började alla gråta och det var massa annat så man undrar ju lite... Väldigt synd om han måste sluta "/Vakna! med the voice
Vakna med the voice, jakob till höger.
(Bild från nordbaren.se)

Men nu ska jag fortsätta knappa lite med min boken om mig själv!
Kram Stina-Lise<3

RSS 2.0