Mors Dag

Ville bara skriva GRATTIS MAMMA PÅ MORS DAG och alla andra mammor där ute i världen!<3

Rydaholmarhelg!

Har haft den roligaste helgen på länge! Sov över från fredag till lärdag hos mormor och åkte till Nathalie igår och sov över tills idag. Var där med Nathalie (of curse), Rut och Calina.  När jag kom dit kollade Nathalie och Rut på Hannah Montana - The movie, och den var väl sådär. För måste medge att jag inte är ett särskilt stort fan av Hannah Montana, men tror att Natta och Rut gillade den och det var ju bra;)

Sen gjorde vi chokladpuddning och åt det och sen åkte vi till stranden och mötte Calina och badade. Årets första dopp! Det vatt svinkallt, men ändå rätt skönt att få det gjort:) Vi mötte även Malle, Mirre och Katja där och vi småpratade lite:)

Sen åkte vi hem och kollade på massa roliga klipp på You Tube och åt Bullens korv. Smarrigt :P

Sen kollade vi på tv och hoppade MASSA STUDSMATTA! Vi låg på studsmattan till halv två på natten och pratade lääääääääänge om allt och ingenting!

Sen var vi tvungna att gå och lägga oss och jag och Calina låg i soffan och Rut och Nathalie låg i Nathalies säng.

- Vaknade halv 6 och var asvarm, men somnade om igen.
- Vaknade vid 7-tiden av att Calina letade efter sin svarta tröja (tror jag, eller så drömde jag).
- Vaknade vid 9-tiden och upptäckte att jag var ensam på nedervåningen. Jag var lite groggy och hade precis drömt att jag var med i filmen "I'm legend" (han är sista levande mannen på jorden) så jag trodde då att jag var ensam på hela jorden för Calina var borta och jag hörde ingenting på övervåningen. Jag vet, jag är lite udda men jag var fortfarande lite i drömmens värld. Så jag ropade lite försiktigt; "Hallå?". Då kommer Nathalies hund och jag blir skiträdd eftersom att han i filmen endast har en hund till sällskap, så sms:ar till tjejerna: "Var e ni?"
Det går typ skitlångtid och sen svarar Rut att både hon och Calina åkt hem och att Nathalie förmodligen ligger uppe och sover. Först då inser jag hur töntig jag egentligen är och då ringer mamma och säger att hon är på väg för att hämta mig, så jag packade ihop mina saker och det bar av hemmåt:)

Tack för helgen! Har haft askul<3

Äntligen helg!

Äntligen helg. Och äntligen SOL! Hade tänkt att jag skulle sola gärnet i helgen och försöka få bort min otroligt fula solbränna.

Ikväll bär det av till mormor igen och jag tänkte äta upp allt i hennes kylskåp:P Och imon drar jag iväg till Nathalie för att kolla på Twilight. Jag uppmanar ALLA; Läs boken och se filmen! Så otroligt bra:) Rut och Calina och Louise ska oxå med och det ska bli super!

Kommer bli dåligt med uppdatering framåt helgen, men återkommer på måndag<3

Kram Stina- Lise


Bullar^^

Idag har vi haft miljödag i skolan och det har vart asroligt!
Först fick vi baka bullar direkt på morgonen och dom blev jättegoda eftersom jag snodde extra fyllning när inte lärarn såg;D

    


Sen så kollade vi på en film som hette "Swing Kids" och den handlade om att man inte fick lyssna på swing musik under Andra Världskriget. Den var bättre än den låter.

Eftre det så fick vi gå tipspromenad i ösregn(!). Fast som tur var så bar Rut och Lynn mig en bit eftersom mina skor skulle bli dyngsura av att gå i gräset. Det var faktiskt rut som erbjöd sig utan att jag ens sagt något så det var snällt av henne!

Sen så fick jag fortsätta på min klänning på syslöjden som äntligen håller på att bli helt klar nu! Ska ha den på balen sen hade jag tänkt så vi får se hur det går med det:) Bar dragkedjan kvar nu:D





Stina-Lise testar... Magnum Temptation

Här kommer min andra test, nämligen Magnum Temptation för 22kr. Ännu en glass, men vill gärna testa något annat, något roligt, så kom med lite förslag! Här är iallafall testen!


Förpackningen är rätt smart, men känns ganska onödig, för glassen är inte större än dom andra Magnumglassarna så det känns lite överdrivet att den ligger i en låda som man måste lyfta upp ett lock för att komma åt.


Glassen i egen hög person! Ser inte särskilt speciell ut tkr jag:)


Mmm! Den här glassen var skitgod, typ sån där god kolasås i och mjuk vaniljglass! Mums:P


Fast dom här sakerna var jätteäckliga! Dom luktar typ unket (lite kaffeaktigt, hatar kaffe personligen) och helt konstigt, och så har dom väldigt konstig smak, tror dom heter Kalifornska mandlar, även om jag har svårt för att se dom som mandlar. Fast man kan ju pilla bort dom och så vilket jag oxå gjorde:)

 
Tummen upp får den här glassen! Priset och dom äckliga pluttarna sänker poängen lite, men bortsett får det så gillar jag glassen och kommer kanske köpa den igen, om man får lite pengar;)

Mitt Betyg: 3 av 5 toasters. Kanongott!

Rena slumpen

Igår hände något ganska coolt. Jag satt och läste ellamaries blogg (15 år och gravid med tvillingar) och kollade på ett inlägg med typ 300 olika kommentarer och klickade på en av dem och kom in på en blogg som handlar om en tjej som heter Stephanie och är nybliven 15-års mamma.
Jag kollar runt lite i bloggen och märker att den här personen är otroligt lik en gammal klasskompis jag hade i förskolan upptill tvåan. Typ allting stämde, så jag frågade om det verkligen var hon och det var det! Asså fatta, av alla miljoner olika bloggar där ute så klickade jag just på hennes och så visar det sig att vi gått i skolan tsmns!
Kika in på hennes blogg! Den är otroligt bra<3


Shopping i Jönköping!

Har haft en underbar dag i Jönköping med mami! Vi var först nere i själva stan, men det blåste som satan ute och vi hittar inte så bra där så vi bestämde oss för att åka till A6 istället.
Jakten på en klänning blev rätt lång så vi åt McDonald's först innan vi fortsatte.
Först hittade jag den här klänningen på BikBok som jag gillade.

Den gömde vi (så att ingen annan tagit den om man kommer tillbaka och vill ha den) och gick sen in på Vila och då köpte vi den här klänningen  som jag tänkte ha på skolavslutningen.
Trodde aldrig jag skulle ha en i lila, men den var rätt söt faktiskt. That's what I think.

Sen gick vi in på BikBok igen för att ta fram klänningen igen för försäljning och då köpte jag ett par vita trosor (assköna), ett grått baslinne och domma örhängena.


Och sen skulle vi leta ett par skor till klänningen, men hittade inga som passade, så jag köpte dom här assköna skorna som matchar till linnet jag köpte med!


Och här är allt jag köpte sammanfattat:

  • Lila klänning, Vila
  • Vita trosor, BikBok
  • Grått linne, BikBok
  • Örhängen, BikBok
  • Skor, Euroshoe
  • Eragon (bok som tydligen ska vara rätt bra, Lars är iaf helt besatt av den!)
  • + lite annat smått och gott!

Skulle köpt massa byxor med, men hann inte det så får bli nästa gång:) Och sorry för usel bildkvalitet, men min mobil håller på och cp:ar sig och så är det inte så många megapixels heller...
Men hade en kul dag iaf, tack mamma<3

Så, vad tycks?<3


Exorcisten xD

Har äntligen haft en läxfri dag. Fick reda på Ekonomiprovet idag och fick VG+. Kändes asgytt eftersom ekonomi inte är min starka sida. Fick oxå reda på Hinduismenprovet - och jag fick MVG+! Gissa om jag var glad!:) Religion är tydligen min grej xD
På svenskan så fick jag och rut för oss att kolla på massa trailers med exorcisten på youtube, och OMG! Trodde jag skulle dö, fattar inte att folk kollar på sånna filmer! Jag gjorde det med skräckblandat förtjusning och det var askul! Inte lika kul för Rut kanske eftersom jag höll på att vrida hennes arm ur led och annat shit, men roligt iallafall:)

Nelly.se

Ska ju handla skolavslutningsklännning imon och vet bara att jag vill ha den vit (eller någon annan ljus färg).
För typ tre veckor sedan så hittade jag den här fina klänningen på Nelly.se och jag gillar den asmkt, men den var slut när jag skulle beställa och när jag letade efter den häromdan på hemsidan så var den spårlöst försvunnen! Någon som vet var jag kan hitta denna skapelse?! Typ i affär eller på nätet?

(Jag ska inte ha den i blått, men tyckte att den var så fin bara så den fick oxå komma med på bild:)


L'ecole

*Viskar* rubriken betyder skolan för er som inte visste det >.< Hihi.

Har haft so prov och nationella franska prov idag. Det var rätt jobbigt fast jag överlevde det med.
Vi (jag, louise, lynn &calina) skulle ha spelat upp vår låt på musiken som vi har skrivit. "Harry, Harry" heter den och det är samma melodi som till "Honey Honey". Som "tur" var, så var Calina sjuk idag så vi får göra det på torsdagen istället och det känns rätt skönt, måste fixa till några schyssta moves med ju:)



Veckans filmtips... Click

Tänkte börja med något nytt på min blogg, och den här gången är det veckans filmtips. Jag tipsar helt enkelt om filmer jag har sett som jag tycker är bra - eller mindre bra. Så den första filmen jag tipsar är... *trumvirvel tack*... Click!
Såg filmen igår när den gick (har dessutom sett den en gång innan med min käre bror) och jag gillar den!
Så, filmen handlar om Michael Newman som är en vanlig familjefar med fru och två barn. Men någonting saknas. Så en dag hittar han lösningen på alla sina problem. Uppfinnaren Morty ger en universell fjärrkontroll till Michael.
Denna fungerar på samma sätt som en vanlig fjärrkontroll till en DVD-spelare. Den enda egentliga skillnaden är att han med hjälp av Mortys uppfinning inte enbart kan styra sin DVD, utan även sitt liv.  Detta betyder att han kan frysa tiden, använda fastforwardknappen vid vissa tråkiga partier av livet och slippa andra helt och hållet genom att direkt hoppa vidare till nästa kapitel. Det hela verkar vara mycket praktiskt och Newman är överväldigad. I alla fall tills det börjar gå upp för honom att han genom alla dessa snabbspolningar ändå missar rätt mycket. 
Dessutom visar det att kontrollen har biverkningar som han aldrig kunnat ana och han gör allt för att få dem att sluta...


Det är Adam Sandler som har huvudrollen och han gör den faktiskt riktigt bra! Det är inte den bästa filmen jag har sett, men den är faktiskt rigtigt bra.

Den här filmen får 3 av 5 toasters, kanonkul!

Ny Bloggdesign:)

Nu har jag fått ny bloggdesign som jag älskar! Tack så hemskt mkt till malin som är skaparen till denna stilrena design<3
Vad tycks?

Streeeess

Jag känner mig stressad av någon konstig anledning. Jag har i.o.f. bara ekonomiprovet imon och typ inga andra läxor alls, men allt känns bara stressigt :S
Ska ta ledigt på onsdag för att åka en heldag till Jönköping och köpa avslutningsklänning och lite andra kläder, mamma tkr det är bättre att åka på en vardag för att det inte är så mkt glana shoppaholics ute i affärerna då.

Måste verkligen köpa nya kläder! Allt har blivit för smått eftersom jag måste fått nån tillväxt spruta i sömnen eller nåt. Känns som att jag vuxit minst 10 cm sen i julas. Har iaf vuxit mkt sedan dess!

Vill ha en riktig bloggdesign! Hatar den förvalda jag har nu, men datan bara dampar och har inte photoshop så det blir rätt svårt att  försöka göra en själv...

Vårfestival

Har varit rätt dålig på att blogga, utan någon speciell anledning denna gången. Ska försöka uppdatera mig lite kortfattat.
Tyckte att det var bra att Norge vann i melodifestivalen, den låten är speciell och annorlunda:)
Och att "La voix" kom på 21:a plats förvånar mig inte särskilt mkt, hon verkar jättebra som person, men låten passar inte i melodifestivalsammanhang.

Spexet var i måndags och hela den dagen var en av de roligaste under hela 9:an! Vårat tema var badtema och det vatt askul. Ska se om jag kan lägga upp den färdiga bilden sen, och lite andra bilder på hur alla var utklädda. 9B var superhjältar, 9c var disneyfigurer (typ snövit och de sju dvärgarna), 9D hade blandat tema, 9E hade "killar-klädde-ut-sig-till-tjejer-och-tvärtom-tema", tror jag. Några killar hade tjejkläder på sig iaf, och 9F hade emos/fjortisar + två nördar. 
Hade verkligen askul hela den dagen!

Och så var det vårfestivalen idag...
Sjöng "Someone's Watching over me" med Nathalie. Typ på övningen först gick det jättedåligt, sedan gick det faktiskt bra andra gången vi övade. När det väl gällde så gick det faktiskt bättre än jag trodde, jag svimmade nämligen INTE.
Fast kan inte direkt säga att det hjälpte att vara nervös så in i helvete att man bara ville spy, men som sagt jag svimmade inte även om jag sjunger rätt falskt och lamt:)
Och Nathalie, du är en stjärna, helt OTROLIG! Tack för att du inte lämnade mig och för att du verkligen peppade mig att göra det omöjliga. Trodde aldrig jag skulle våga, och utan dej hade det aldrig gått! Du är bäst!
Men det var sista gången, för jag har inga nerver för sånt här, men det kändes så skönt när man gjort det, för allt det jobbiga bara släppte och benen bara vek sig sen av all nervositet som bara försvann(efteråt som tur var).

Puh, skönt att det är över!

Rut hoppade in lite i mitten oxå:)

Kram Stina Lise<3

 

Soooooool!

Har haft det asgytt i helgen!
Var ju ledig i fredags så då vart jag hos mormor i hult och solade gärnet! Och mina fötter ser nästan loikadana ut som dom gjorde förra året, bara att det är ett kryss på fötterna och inte randiga:)
Typ udda! Fast just nu ser mina fötter bara ovanligt smutsiga ut, och inte solbrända som förra sommaren >.< 
Och så har jag kollat på Twilight! OMG! Satt och hyperventilerade och skvätte ut popcorn över hela golvet i början! Den vart asbra, men man ska läsa boken oxå! Den är bättre!

Och igår var jag på kusins Henriks dotters barndop. Hon ska heta Edith Gunilla Elisabeth Hullfors. Kul att dom gamla namnen börjar komma tbx! Och att hon får efternamnet Hullfors. Vi är ju inte så många som heter det längre i våran släkt eftersom de flesta tjejer i familjen tar killens efternamn när dom gifter sig, men ännu en Hullforsare är bra det!  

Och så har jag verkligen kommit igång med extraarbetet på So:n. Skriver om titanic, ett ganska lamt ämne tyckte jag först, men det är faktiskt riktigt intressant!

RSS 2.0