Kom precis hem...

... efter en väldigt oväntad utekväll. Hade det grymt kul men nu är jag trött och ska gå och nana. Goood natt! :)

Epic

 På något sätt verkar den här filmen så himla Epic!


Första skoldagen

Idag var alltså första skoldagen och det var väldigt spännande. Kändes så himla seriöst på något sätt att sitta i en stor aula och anteckna för fulla muggar. Vi har även gått igenom vad det är vi ska läsa och bara denna evckan ska vi läsa över 100 sidor! Så det blir ju en hel del plugg om man säger så!

Nu på kvällen hade vi stadskamp med några av de andra programmen. Dessvärre var det inte så många från socionomprogrammet men eftersom det var blandade lag så gjorde inte det så mycket. Det var en massa olika grenar, allt från dansstopp till pictionary. En av grenarna var basketskott med irlänsk-julafton-tema vilket inte dirket var någon jättehit. Jag hanterar yrsel väldigt dåligt (om man ens kan säga så^^) och dessutom suger jag på basket. Första gången svartnade det för ögonen för att jag blev så yr och andra gången ramlade jag omkull för att det snurrade så mycket. Jag han dock kasta iväg bollen innan jag föll och jag satte den!! jag har aldrig lyckats sätta en enda basketstraff i hela mitt liv men så lyckades jag nu! WAAAAY! Dessvärre gjorde jag illa handleden lite i fallet så jag tog det ganska lugnt efter det. Som väl var det vänster så det var ingen fara. 
Känner att jag borde lägga upp lite bilder men jag har dessvärre inte några att visa, ska försöka bli duktigare på detta!!

Tips till Societetens nollan

Denna video har vårt fadderi tillverkat åt oss där de samlat tips vi bör ha med oss nu när vi ska börja plugga!

 
Den visades på sittningen och fick stående ovationer!

RSS 2.0