Har haft fullt upp...

Hej hopp!

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga, men har haft galet mkt prov denna vecka, så att jag har gått och lagt mig vid typ 3 tiden på nätterna. Ganska jobbigt, men jag klarade det!

I måbdags hade vi besök av en man som hade överlevt auschwitz. Det var helt otroligt att han upplevt dessa saker och att han överlevt. Han pratade i ca 1 och en halv timma, men det fanns inte en enda sekund man kände sig uttråkad. Inte jag iaf. Han var jättebra!

Sedan vill jag tacka rut för at hon skaffade twilight till mig. Läste ut den i fredags och jag vågar nog påstå att det är den bästa bok jag någonsin har läst. Och jag har läst ganska många böcker, så det borde ju betyda nånting!
Framsidan ser lite tråkig ut kanske - men det är inte
innehållet!!!

Så all tack till Rut!

Var och kollade på Louises "Annie"-musikal, och den var jättebra. Roligast var miss Hannigan som fick värsta skrattattacken mitt i en av scenerna, som inte var meningen. Tyckte nästan lite synd om henne, fast det var riktigt kul med!

Och så har jag ätit tacos och kollat på melodifestivalen, som jag faktiskt är förbannad på! Låten sög juh!  Den sämsta på flera år. Då var t.o.m. "Hero" från från förra året bättre. Usch! Men, men. Tror jag ska gå och lägga mig nu, och förbereda mig för nästa prov - musik och fysik!
Kram Stina-Lise

Världens sämsta bloggare är min titel...

Sorry för otroligt dålig uppdatering, men har haft så himla mkt å göra den senaste veckan så jag har bra inte hunnit.

Har bl a haft:
- Läxförhör med örat
- Matteläxa
- Matteläxa
- Matteläxa (tre stycken, onödigt och ha dom på olika rader, men orka ändra:))
- Svenskaprov
- Soprov, islam
- Och lite mer.

Till nästa vecka har jag ännu mer och jag hinner bara inte. Då är det ju rätt skönt att man har studiedag imon så man kan hinna ikapp lite.

I tisdags fick vi en ny tv! Den allra första vi hade (i sthlm) började en morgon när jag var tre år gammal att ryka och fattade sedan eld som mamma smidigt släckte genom att hälla gammal spagetti från dagen innan över tv:n och sedan på något sett fick ut på balkongen. Lite läskigt, men ganska cool merit av henne.

Vår andra tv hade vi några år när den helt plötsligt bestämde sig för att det var jättekul att få blåa ränder över hela rutan som senare fyllde hela tv:n och sedan stängde av sig och sedan sattes på igen av sig själv. Det blev ju jättejobbigt så vi köpte ny. 

Den höll i några månader tills den bara la av. Då köpte vi åter igen en ny tv, den som vi har haft här i Bor.
Den blev jättekonstig och fick rosaton över hela tv:n. Efter någon dag kunde det bli bra, men då kunde den vara grön med. Så en dag när vi tittade så blev den grönare och grönare och till sist var den helt grön. Riktig knallgrön med lite ljusgröna ränder på. Så vi fick ta in min lilla mini-tv, som är lika liten som en dataskärm, och ställa på en stol framför den vanliga tv:n för att kunna se. Och eftersom soffan och tv:n är ganska långt ifrån varandra så såg man ännu mindre eftersom skärmen var så liten och jag har varit lite småförbannad när man sitter och glor på den.Från the voice på morgonen, när det var som
Jättdåligbild, jag vet, men det var så den såg ut:)

Vår hemska tv!
...och så här blev den sen.

Men, som en blixt från klar himmel, så började det knastra i lilla tv:n och den bara la av. Plopp! Så Magnus kom med en ny tv i tisdags och jag blev glad:) Fast den kunde vart större, mkt större. Det är ju bättre än inget men för de pengar som den kostade hade man kunnat få minst en 42 tums tv på typ elfynd om det bara är lite skada på kartongen. Men få väl nöja mig med den 26 tums plattv:n vi har nu;)

Ifredags var jag hos Calina me Nathalie, Axelsson, Peraic och Albertsson. Hade askul och vi hade snöbollskrig och kollade på skräckfilm och bakade scones och massa annat kul med. Fast hinner kanske inte berätta allt här...:)

Och igår så tyckte jag att melodifastivalen verkligen sög! Agnes låt var inte sådär jättebra men den där operalåten var helt förskräcklig! Skulle faktiskt vilja påstå att Caroline af Ugglas låt "snälla, snälla" var bättre! Och den hatar jag!
Den som var bäst av dom enligt mig var anna och marias låt (kom inte ihåg vad den hette), men man har ju hört bättre.

Aja, det är ju inte hela världen, men det är kul att diskutera lite iaf!:) Men ska dra nu och krypa till kojs
Kram Stina-Lise<3

RSS 2.0