Varför blir jag ALLTID sjuk???

Nu e jag sjuk igen! Och det är skitjobbigt, hatar att vara sjuk.
Har ont i halsen, täppt i näsan som en haltande dromedar och som grädden på moset - FEBER, mina damer och herrar! 

Har ingenting i skolväg att göra på dagarna och har inga läxor att jobba med eftersom dom bekvämt nog ligger fint staplade i mitt onormalt smala skåp. Eller aa, alla skåp är likadana, dom är typ skitsmala så man får inte plats med nånting alls. Måste verkligen PRESSA in väska för att få in den, men det brukar hjälpa om man sparkar på den litegranna. Då blir det bra!

Kollade på första avsnittet av nya säsongen av Greys Anatomy. OMG vad hemskt!

SPOILERVARNING NEDAN!
          







Izzie överlevde, George dog och massa av folk ska sluta och allt är bara BLÄÄÄEE! 









Har blivit besatt av Heroes igen.
Dessvärre är tv4 cpidiotstördkokkobängbongdummakokkosbollar i huvet som bestämt att "Näe vet ni vad, ska vi inte göra så att vi sätter in det superdupertoppenbraiga programmet Heroes på en tid som typ ingen kan vara uppe till om man måste upp innan klockan sex på mornarna, och dessutom inte ens visa någon som helst reklam om när säsongen börjar, så att man missar alla dom första avsnitten, som man verkligen måste se för att kunna fatta handlingen? Låter inte det som en superdupertoppenbraig idé? Eller vad säger ni?"

Ta er i brasan säger jag bara!


Skoljoggen imon

Imon är det då skoljoggen, orkar verkligen inte, men för att ha större chans till ett betyg högre än G i idrott så bör man försöka springa så mkt som möjligt - vilket då jag kommer att försöka.

Igår (måndags) så fick vi boxas och det var jättekul, men mycket jobbigare än det ser ut, men man kände ändå att man fick resultat. Och så var det riktigt roligt oxå:)

Just nu så har vi rätt mkt att göra, väldigt mycket läxor och många projektarbeten som ska vara klara o.s.v. och så ska jag skriva mitt personliga brev som ska skickas ner till Arras i Frankrike.
Får verkligen hoppas att jag är en av dom 20 som får åka till Frankrike i april! Vi åker ner dit och får bo hos en familj, och sedan får man ta hem en fransman till sig själv året där på. Man stannar i en vecka och man åker tillsammans med tvåorna, d.v.s. cirka 20 st tvåor och lika många ettor, men vi är väl omkring 35-40 som vill till Frankrike, så det är ju inte säkert att man kommer med. Men man kan ju alltid hoppas;)

Men önska mig lycka till på skoljoggen imorrn. Det behöver jag!



Irriterar mig på att inte hela bilden får plats, eftersom bloggsidan inte är tillräckligt bred... men orkar inte förminska, för då kan man inte se min fina röda text som jag har ritat dit;)


Skolfoto idag

Idag var då den fruktade skolfotograferingen!
Fast fotograferna var väldigt roliga och frågade om det var några som helst ville sitta ner.
Jag tillhörde den lilla skaran av nedsittande människor och det slutade med att jag fick sitta precis i mitten och hålla i den där skylten vid testfotograferingen.
Pest och pina blev det, gillar inte att ta gruppfoton. Inte alls!!!

Man fick iaf kolla på enskilda fotot om man blev nöjd, kommer inte ihåg om det blev bra eller inte, men man får väl hoppas på det bästa;)

Hade ganska slapp dag överlag, endast två lektioner och slutade 13.40, så mami var så snäll att komma och hämta mig;)

Imon ska jag klippa mig, efter tre avbokade/dubbelbokningar så har det nu blivit bestämt att det blir imon. Hade tänkt göra det innan skolfotot, alltså igår, men dom hade dubbelboket ännu en gång, men som det ser ut nu så kommer det bli av imorgon;)

Jag har bott granne med Mikael Persbrandt!

Satt och kollade på "Här är ditt liv" igår där Mikael Persbrandt var huvudgäst och där berättar dom att han är uppvuxen i JAKOBSBERG!!! Har aldrig vetat om det och blev jätteuppspelt när han berättar lite om hur det var att växa upp där o.s.v.

Sedan visar dom massa bilder från Jakobsberg, som bion "Falken" (där jag har varit MÅÅÅÅNGA gånger), Centrum och radhusområdet han bodde i, och precis bakom kan man skymta ett ljusgult höghus med vinröda balkonger. Det är ju mitt gamla höghus som ligger på andra sidan gatan! Vasavägen 108, där jag är uppvuxen och har så många ljusa minnen ifrån! Jag börja nästan hyperventilera och blev både glad och ledsen av att se det. Glad över att kunna minnas hur roligt jag hade det där, och ledsen över att veta att allt det där är så otroligt långt bort från hur det är nu och hur jag har det nu...

Saknar det så otroligt mycket, ska skriva mer om Vasavägen någon annan gång, har många roliga och glada minnen därifrån, och som sagt - jag saknar det jättemycket!

Vill tillbaka och ha det precis så som det var förut...

11 September

Jag vet, 11 september var igår och jag vet att jag är efter men iallafall.
Jag tycker att det är svårt att fatta att det är hela åtta år sedan attackerna mot World Trade Center skedde.

Jag tror att alla minns vad dom gjorde den tisdagen, själv var jag sju år gammal och låg sjuk hemma i soffan i våran lägenhet i Jakan i SCHARLAKANSFEBER, en sjukdom jag märkligt nog haft TVÅ GÅNGER (kanske t.o.m. en tredje gång, men det är inte helt bekräftat)!

Tillbaka till ämnet.
Mamma satt och kollade på tv när hon snabbt kollade igenom text-tv där det står att ett plan har kraschat in i ett av Twin Towers i Usa.
Mamma kopplar över till CNN och vi ser i direktsändning hur ett plan kör in i det andra tornet.
Just då befann man sig i någon form av chock, man kunde inte riktigt tro att det var på riktigt, att det måste vara något ur en film eller liknande, men det var sant och vi såg det.

Vi såg även när bägge tornen rasade, och efter det ringde mamma till jobbet och sa åt dem att sätta på tv:n och läsa på aftonbladet och expressen osv.

Det känns som att 11 september är ett sorts otursdatum, det var ju 11 september 2003 som Anna Lind avled efter en knivattack dagen innan på NK.
Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var riktigt hemskt och otäckt eftersom mamma hade befunnit sig på NK samma dag hon blev mördad.

Det är sådanan här händelser som får en att tänka tillbaka och se vart vår värld är påväg någonstans, och det får inte fortsätta såhär.

Min nya bloggdesign

Här är då min nya bloggdesign!
Vad tycks?
Jag gillar den jättemycket!
Skaparen är samma som den gjorde förra bloggdesignen, nämligen Malin Calmebrink och hon e bäst på designer!

Kolla in hennes blogg;)

Jag har bestämt mig

Nu har jag bestämt mig.
Jag ska skaffa ny bloggdesign!

Kommer upp om en liten stund:)

Var det nån som sa Heroes?!

När jag av en slump kolla runt lite på tv4.se så ser jag att Heroes tredje säsong har dragit igång igen!? Varför har det inte gjorts någon reklam för det och varför sänds det så sent (22.40)?! Det är ju inte jättesent, men hellre att det sänds vid typ 21.00 eller liknande.
Tittarombudsmannen säger att det blivit så eftersom serien tydligen drog till sig för få tittare förra säsongen.
Men vad tror dom nu då? När dom inte gör reklam för det så vet ju ingen ens om att det sänds och då förlorar dom ju ännu fler tittare!

Aja, ska kolla på heroes nu iallafall:)


Vad e grejen med stjärnan?:O

Har precis gjort en ny kategori som heter "Jag funderar" där jag kommer skriva när jag känner mig sådär lagom tankspridd. Kanske har något att gör med att jag är sjuk just nu, typ att jag feberyrar eller det faktum att känner mig helt tung i huvet och kan inte tänka riktigt normalt, men iallafall.

Jag har funderat lite och undrar nu; vad är grejen med den lilla gula stjärnan under gubben på msn vid kontakterna?
 

Det är alltså stjärnan ovanför jag pratar om.
På vissa kontakter jag har så finns den, och på andra inte.
Och vissa som inte haft den innan har den nu, så det jag undrar är, vad betyder den?

Här är några av mina egna intressanta teorier:

1. Är det typ att det är en person man ofta pratar med, eller sällan pratar med?
2. Är det en person man haft som kontakt under en väldigt lång tid eller väldigt kort tid?
3. Eller har personen som är kontakten själv satt dit den så att alla ens kontakter ska se hur megacool man är som har en megacool gul stjärna under sin Online/Offline-gubbe?
4. Eller bestämmer den sig bara en dag och tänker; "Nämen, vore det inte en jättekul grej att hoppa in här under gubben utan någon som helst grund eller anledning, bara för att det vore så extremt superskojigt!"? 

Är det någon som har svaret på detta underliga fenomen på msn?(a) 

UPDATE: Har äntligen fått svar på min fråga av Simon Sötterman som skriver; 
"Om du laddar upp egna bilder och skapar ngt skit på din hotmail.com så får du en liten stjärna på msn : )"
Tack så mkt Simon! Äntligen kan jag sova gott om natten:)


Sjuk

Då har man gått och blivit sjuk oxå...
Jag kan inte direkt säga att det kommer som en överraskning, men känns ändå jobbigt!

När jag vaknade i morse så kände jag mig lite halvtung i huvet, men tänkte att "det går säkert över".
På franskan kollade vi på en film, så där behövde man inte göra så mkt, men sen på naturvetenskapen var jag helt hjärndöd.
Låg bara med huvet ner i bänken och försökte önska mig själv bort därifrån, vilket till min stora förtret resulterade i att alla kollade mycket konstigt på mig (I don't blame them:))

Så jag fick gå ifrån lektionen och gå ner till skolsyster som fixa sjujkanmälan och sen vänta på mamma.
Så jag gick till UGGLAN (skolcafeterian) och köpte en baguett från såndär automat, so jag btw hatar!
    Fast när jag väl gått ut så kom jag på att jag ville ha en kopp varm choklad, men tänkte att det skulle sett dumt ut och gå in där igen (det hade det säkert inte, men känner mig så liten när det sitter fem meter långa treor längs hela väggarna) så jag gick till T-huset (som jag börjat kalla för tekannan i mitt eget huvud) och satt där tills mami kom.

Och sen har jag deprimerande nog tittat på "Days of our lives" i brist på annat att göra och nej, det har fortfarande inte hänt något sen jag kollade sist, vilket säger rätt så mkt om serien eftersom det är tre veckor sen jag tittade senast;)

Men nu ska jag ta en alvedon, mår pissigt just nu!

Känner mig lika svullen om näsan som mannen under skulle jag tro:)



Blogga via mobilen!:D

Tänka sig, jag bloggar via mobilen! Helt otroligt!:) fatta vad coolt (jag vet, jag är tönt bara för att jag är oteknisk)! Det kostar säkert en slant, men jag är faktiskt värd det:) Har fått otroligt ont i halsen! Antar att även jag åkt på det som resten av klassen har gjort:s Kan det vara svininfluensan mån tro? Vill inte bli sjuk nu i början! Det är ju då man ska lära känna folk och komma in mer i skolan å så... det löser sig antar jag:D Men kul iaf att kunna blogga med mobilen! Då kan man hålla sig uppdaterad även om man inte har data till hands<3:) Kram stinalise<3

RSS 2.0